asi Original poster Yasaklı Üye 28 Eyl 2015 162 63 36 19 Kas 2015 #1 merhaba arkadaşlar sp flash tool romları (system.img) nasıl editlenir bilen varsa anlatabilirmi
R RomMaster 19 Kas 2015 #2 img extractor ile dosyaları içinden çıkartırsın uygulamaları tek tek editlersin
asi Original poster Yasaklı Üye 28 Eyl 2015 162 63 36 19 Kas 2015 #3 RomMaster' Alıntı: img extractor ile dosyaları içinden çıkartırsın uygulamaları tek tek editlersin Genişletmek için tıkla ... programı nereden bulurum link varsa atabilirmisiniz
RomMaster' Alıntı: img extractor ile dosyaları içinden çıkartırsın uygulamaları tek tek editlersin Genişletmek için tıkla ... programı nereden bulurum link varsa atabilirmisiniz
SpeedZodiaC Aktif Üye 3 May 2015 116 7 19 Kas 2015 #4 Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim
asi Original poster Yasaklı Üye 28 Eyl 2015 162 63 36 19 Kas 2015 #5 SpeedZodiaC' Alıntı: Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim Genişletmek için tıkla ... ben zaten onun için system.img editleme açtım Asderdd in verdiği stock romu editleyeceğim editleyelim elimde etab5 var
SpeedZodiaC' Alıntı: Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim Genişletmek için tıkla ... ben zaten onun için system.img editleme açtım Asderdd in verdiği stock romu editleyeceğim editleyelim elimde etab5 var
MPower Aktif Üye 10 Şub 2015 140 23 19 Kas 2015 #6 SpeedZodiaC' Alıntı: Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan fabrika ayarlarina dondur güncellemeler kalkar
SpeedZodiaC' Alıntı: Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan fabrika ayarlarina dondur güncellemeler kalkar
MadloveR Administrator 25 Ocak 2015 497 354 42 20 Kas 2015 #7 asi' Alıntı: SpeedZodiaC' Alıntı: Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim Genişletmek için tıkla ... ben zaten onun için system.img editleme açtım Asderdd in verdiği stock romu editleyeceğim editleyelim elimde etab5 var Genişletmek için tıkla ... Forumda internal linux reader var, hemen hemen her .img dosyasını açar.
asi' Alıntı: SpeedZodiaC' Alıntı: Asi ksrdesim mebin verdeigi tablet varsa cihaz yoneticisini editleyelim guncellemeleri kaldiralim Genişletmek için tıkla ... ben zaten onun için system.img editleme açtım Asderdd in verdiği stock romu editleyeceğim editleyelim elimde etab5 var Genişletmek için tıkla ... Forumda internal linux reader var, hemen hemen her .img dosyasını açar.