[UNOFFİCİAL] XOSP Rom for GM 4G

Dr.Techno™

Original poster
Yönetici
5 Şub 2015
1,747
1,601
25
Kütahya
Cihaz
Meizu 15+/ZTE Axon 7
ROM
Flyme 8/MiFavor 5.2
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Lol Max lik tarafından derlenen Xosp rom dur. 32 bit tabanda derlenmiştir.​

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

- Verdiğim linkten ROM'u ve Gapps paketini indirip cihazınıza atın.
- Wipeleri yapın.
- TWRP ile önce ROM'u, daha sonra da vereceğim linkten indirdiğiniz Gapps paketini yükleyip cihazı yeniden başlatın.

Rom:

Xops apps:

Gapps: Arm/7.1/pico

rom gerçekten çok güzel kurup deniyceğim romda klavye xperia'nın klavyesi değil mi google klavye değil ?
[doublepost=1491381449,1491381240][/doublepost]bu arada indirme yerinde 3 tane link var: rom-Xops apps-gapps bunların üçünü indirdikten sonra sırasıyla hangisini kurcağız bilgi verir misiniz ? teşekkürler şimdiden. :)
[doublepost=1491382297][/doublepost]hocam şuanda kuruyorumda son olarak pili nasıl bilgi verir misiniz ?

rom gerçekten çok güzel kurup deniyceğim romda klavye xperia'nın klavyesi değil mi google klavye değil ?
[doublepost=1491381449,1491381240][/doublepost]bu arada indirme yerinde 3 tane link var: rom-Xops apps-gapps bunların üçünü indirdikten sonra sırasıyla hangisini kurcağız bilgi verir misiniz ? teşekkürler şimdiden. :emoji_slight_smile:
[doublepost=1491382297][/doublepost]hocam şuanda kuruyorumda son olarak pili nasıl bilgi verir misiniz ?
İlk önce romu kurup sonra xosp apps ve gapps i kurun. Romu uzun zamandır yüklemedim pili nasıl unuttum

İlk önce romu kurup sonra xosp apps ve gapps i kurun. Romu uzun zamandır yüklemedim pili nasıl unuttum
ŞUANDA Bu romdayım gayet güzel memnunum ayarlar-xperia ayarlar yerinde çoğu yerler İngilizce nadirende olsa tarayıcı durdu diyor bu romun v2'si gelebilir mi çoğu türkçe olarak :)