[UPDATE][VPN+3.10.72][PORT FROM 3.4]Google Aosp-jdct for HULKBUSTER

Bluetooth hatası için Manuel bir çözüm buldum sanırım arkadaşlar. Ayarlar dan arama kısmına "tarama" yazın "Bluetooth taraması" ayarını kapatın. Uyarı gelmiyor bir daha

• Like
Tepkiler: KARAHASAN7728
Hocam öncelikle en son yüklediğim rom buydu Nougat [NEW][7.1.2][AOSP]AOSIP for Etab5

Gayet memnunum iyi rom launcher falan indirip root atıp birkaç ayar yaptım fakat bu romu gördüm canım çekti benim için pil/performans önemli performans önemli ve şarjı min 2-3 saat gitsin yeter sizce geçmelimiyim bu roma iyimi bu

Hocam öncelikle en son yüklediğim rom buydu Nougat [NEW][7.1.2][AOSP]AOSIP for Etab5

Gayet memnunum iyi rom launcher falan indirip root atıp birkaç ayar yaptım fakat bu romu gördüm canım çekti benim için pil/performans önemli performans önemli ve şarjı min 2-3 saat gitsin yeter sizce geçmelimiyim bu roma iyimi bu
AOSIP güzeldir.AOSP tabanlı olup bazı lineageOS özelleştirmeleri ile beraber kendi güzel özelleştirmeleri de mevcuttur

rom kuruyorum test için fakat GAPPS[ARM / 7.1 / Pico] da hata alıyorum sürekli bunu nasıl çözerim üstelik rom kurduktan sonra kamera uygulaması yok sizin attığınız giflerde var

Hatalar Kurulum sonrası
1 kamera ( kurulumu nasıl edersen et kamera asla yüklü gelmiyor dosyalar içinden alsam da kamerayı kursam kamera yine çıkmıyor yüklü olarak cihaza )
2 bluetooth ( ilk kurulum sonrası alınıyor daha sonra denk gelmedim ben şahsen )
3 kapatma sorunu ( kapatmada bazen olmuyor nadir ama yeniden başlatma da ve ya recovery geçme olmuyor twrp geçme de en az 2-3 dk bekletiyor twrp alma için recovery dedikten sonra açma tuşuna basmazsan almıyor uzunca süre bekliyorsun )

karşıma çıkan gördüğüm sorunlar bunlar KARAHASAN7728

• Like
KARAHASAN7728
Her rom yüklediğimde wifi ilk çalıiıyor, 1-2 dakika sonra wifi gidiyor. Açılmıyor yada açık yazıyor ama ağlar gözükmüyor. Romdan kaynaklı sanırım. Dokunmatikte stock öğrenci romunda çalışmıyor.

• Like