[V6][Stabil]6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 V6 by arvinquilao

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

Rygebin

Original poster
1oXkC6z.png

Merhabalar, Çok daha stabil ve saf CM-13 versiyonunu sizlere tanıtmak istiyorum.

Özellikleri:

Cynogen Mod 13 Geliştirmeleri
Tüm Rom'lardan Geçiş İmkanı
32 Bit Dosyalama Yapısı
Root İzni

V6 Yenilikler

1- CM File Manager Root İzni hatası düzeltildi.
2- Mobil veri hatası düzeltildi.
3- FM Radyo hatası düzeltildi
4- Küçük arayüz hataları düzeltildi
5- Cm Browser ani durma sorunu düzeltildi.

V2 Yenilikler
1- GPS Hatası Düzeltildi
2-Doze Modu aktive edildi
3- Ses Geliştirmeleri Sağlandı.
4- Kod yapısı güncellendi (Clash of Clans gibi uygulamalrdaki indirmeme sorunu için)

[font='Open Sans', sans-serif]Twrp Recovery Kurulumu:[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]1- Geliştirici Seçeneklerden "Oem kilit açma" seçeneğini aktif edin.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]2- Cihaz kapalıyken Güç+Ses Kısma tuşlarına basılı tutarak ile cihazı Bootloader Moda alın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]3- Telefonu PC'ye bağlayın. (Sürücülerin kurulu olduğundan emin olun)[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]4- Twrp Recovery dosyasını indirin ve Winowsta boş bir klasöre çıkarın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]5- Klasörün boş bi yerine "shift" tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın. [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]6- Komut penceresini burada aç seçeneğini seçip [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Kod:[/font]
Kod:
fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img

[font='Open Sans', sans-serif]Komutunu verin. Recovery direkt açılacak.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Not: Twrp Sisteme Kalıcı olarak gömülmediğinden Rom yüklemeyi tek seferde yapın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Cihazda Recoveryden çıkarsanız işlemleri tekrar uygulamanız gerekir.[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Twrp Yüklerken Hata Alanlar İçin:[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
&
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürücülerinin bilgisayarda kurulu olması gerekir.
[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Hala yükleyemediyseniz aşağıdaki komutu verip deneyin.[/font]

Kod:
fastboot oem unlock-go
Fastboot ile kalıcı recovery yüklemek için bu linkteki anlatımı uygulayın.

[font='Open Sans', sans-serif]Rom Kurulumu:[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]1- Rom ve GApps dosyasını indirip SD kartınıza yada Telefona hafızasına atın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]2- "Wipe / Advaced Wipe" bölümüne girin.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]3- *Dalvik Cache  *System  *Cache  *Data seçip onaylayın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]4- "Install" kısmından önce Romu sonra GApps paketini bulup yükleyin.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]5- Geri gidip "Reboot / System" Seçeneğine tıklayıp Romu yeniden başlatın.[/font]

Ekran Görüntüleri:

İndirme Bağlantıları:

V6

Eski Versiyonlar
V2

V1

Teşekkürler:
@Atakan58
@"caneray"

Xda Link's and Credits:

RE: [ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao

Eline Sağlık Bro + 1 Rom

:popcorn:

Hızınıza yetişilmiyor elinize sağlık :)

Sizden hızlısı mezarda  :rool: :rool: Rez

Hocam 32 bit olayını anlamadım ben  ..  :what: Rez

matrixice' Alıntı:
Hocam 32 bit olayını anlamadım ben  .. 
what.gif
 Rez
32 BİT olması birşeyi değiştirmez , dosya fiashlerken twrpden sadece onu etkiler :). Stock rom da 32 bit bu arada :)

Rygebin' Alıntı:
matrixice' Alıntı:
Hocam 32 bit olayını anlamadım ben  .. 
what.gif
 Rez
32 BİT olması birşeyi değiştirmez , dosya fiashlerken twrpden sadece onu etkiler :). Stock rom da 32 bit bu arada :)

Cihaz 64 bit olarak geçiyo diye biliyorum.

Hayır Stock Rom 32 bıt Arm tabanında gözüyor. AIDA64'ten de bunu görebilirsin.

Kaan Hocam Elinize Saglik. :) Bu Arada Bu Ne Ya Hergun Rom Geliyor. :)

UtkuAblakTR' Alıntı:
Kaan Hocam Elinize Saglik. :) Bu Arada Bu Ne Ya Hergun Rom Geliyor. :)

Ee orası öyle ::D, Daha bizim yaptıklarımız da gelecek :D

Ooo knka Guzele benziyor. Link Gelsin Hemen İndiricem. :)

Hocam fm radyo hic problem deil ama diger 2 bug sıkıntı cıkarıcak gibi. Cıksın hemen denicem eline saglik.

Emeginize sağlık , ama artık OS ROM görmek istiyoruz.keşke bilgim olsa yardımcı olabilsem kolay olmadığını biliyorum fakat bu tur romlara ayrilacak zamanla miui de ki hatalari gidermek için kullanilamazmi ,emeginize saygısızlık olarak algılamayin lütfen fakat pac-man üzerinde 1 hafta calismissiniz bence o afedersiniz biraz saçma bir ROM . üzerinde emek vermissiniz tabiki Allah razı olsun yardımcı oluyorsunuz ama dediğim gibi olmazmi ?

Haliltae' Alıntı:
Emeginize sağlık , ama artık OS ROM görmek istiyoruz.keşke bilgim olsa yardımcı olabilsem kolay olmadığını biliyorum fakat bu tur romlara ayrilacak zamanla miui de ki hatalari gidermek için kullanilamazmi ,emeginize saygısızlık olarak algılamayin lütfen fakat pac-man üzerinde 1 hafta calismissiniz bence o afedersiniz biraz saçma bir ROM . üzerinde emek vermissiniz tabiki Allah razı olsun yardımcı oluyorsunuz ama dediğim gibi olmazmi ?

öyle port gibi değil build ediyoruz onun için de server var. Miui find geliştiriyor. Kendi çözmesi lazım ona da yardım edeceğiz.

Server alındı mi su anda

Elinize sağlık ama mobil veri olmaması büyük sıkıntı yüklemek için İnşAllah mobil veri olursa deneriz :)

mahir02' Alıntı:
Elinize sağlık ama mobil veri olmaması büyük sıkıntı  yüklemek için İnşAllah mobil veri olursa deneriz :)

Rica ederim , link geliyor az kaldı aslında mobil veride sorun var yazıyor ama kullanırken sorun yaşamadım birileri denerse iyi olabilir :)

Gapps Yükledim Bile. Rom Linkini Bkliorum :D

Simdi Buna 32Bit Modlar Eklesek Calisir mi ?

UtkuAblakTR' Alıntı:
Simdi Buna 32Bit Modlar Eklesek Calisir mi ?

Çalışır, evet.

Rom Linki Eklendi.